МОДИФИКАЦИИ НА: Plymouth Prowler

ОЦЕНКА:
  • МАРКА
  • МОДЕЛ
  • МОЩНОСТ
  • ГОДИНА
  • ЦЕНА
  • Plymouth
  • 3.5 V6 (253 Hp)
  • 253 к.с.
  • 1997


КОМЕНТАРИ(0):
РЕГИСТРИРАЙ СЕ ЗА ДА ПИШЕШ КОМЕНТАРИ
Платена реклама

  АВТО НОВИНИ